zaterdag 19 oktober 2013

Hoesjes en Accessoires voor de Huawei Ascend G510


Mobielkoopjes

Mobielkoopjes is een van de snelst groeiende bedrijven op internet op het gebied van hoesjes en accessoires. Sinds 2007 hebben ze maar liefst 30.000 producten weten te realiseren en dit aantal groeit nog steeds. Zo hebben ze op het gebied van telefoons bijna alle soorten hoesjes, headsets, geheugen, opladers, simkaarten etc. Ook is  Mobielkoopjes gespecialiseerd in spy gadgets, stylus pennen en ook hier worden zij steeds groter in en blijven hun producten groeien met de dag. Bij mobielkoopjes staat natuurlijk  kwaliteit en klantvriendelijkheid voorop.


Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden met de nieuwste en goedkoopste accessoires voor de Huawei Ascend G510 like ons dan op Facebook!! 





Huawei Ascend G510 Hoesjes en Accessoires

De Huawei Ascend G510 is een telefoon van nog geen centimeter dik. De telefoon valt op door zijn moderne design en beschikt over een 5 megapixel camera wat heel veel mogelijkheden heeft. Daarnaast is de telefoon erg snel dankzij de 1,2 GHz processor en heb je met Android 4.1 voldoende apps tot je beschikking.

Als je een Huawei Ascend in je bezit hebt dan ben je er erg zuinig op. Om deze smartphone te beschermen zijn er beschermhoesjes ontworpen om nog langer met je Huawai Ascend te doen.
Een hoesje wordt gebruikt als bescherming voor je smartphone. Daarnaast kun je je telefoon met een hoesje een persoonlijke tint geven.
De beschermhoesjes beschermen de smartphone de gehele dag door tegen stoten, krassen, schrokken, vallen, stof, sleutels en ga zo maar door. De dagelijkse bezigheden kunnen dit veroorzaken en deze zal je vast wel herkennen.
Heb je wel eens je telefoon laten vallen en meteen je beeldscherm kapot? Dit is zo zonde vooral als je er niet voor verzekerd bent. De beschermhoesjes die wij voor deze telefoon aanbieden kan dit soort gebeurtenissen voorkomen. Zo blijft je smartphone in goede staat en is deze goed beschermd.

We hebben meerdere soorten beschermhoesjes op voorraad voor de smartphone Huawei Ascend G510.
De hoesjes die er zijn zijn van diverse materialen gemaakt. Er zijn leren hoesjes (business class hoesjes), silicone hoesjes (perfecte en comfortabele bescherming), tasjes (stijlvol) en sokjes (eigen tint) ontworpen voor deze telefoon.






 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten